fbpx

Kostvejledning

Har du lyst til at spise grønnere og få mere viden om plantebaseret kost? Og ønsker du samtidig at skabe nogle holdbare vaner, der giver dig mere madglæde og mindre madstress?

 

Det kan være udfordrende at gennemskue sandheden blandt alle sundheds- og ernæringsmyterne, især dem omkring en kost hovedsageligt bestående af planter. Som kostvejleder er mit formål og ønske at aflive disse myter og udvide dit kendskab til kostens betydning for sundhed.

Jeg arbejder ud fra en kognitiv tilgang, hvilket betyder, at du i samarbejde med mig kan lære teknikker, der øger din selvrefleksion og giver en bedre forståelse af måden, du spiser på, og derved muligheden for at ændre den.

Jeg er især nørdet omkring det plantebaserede køkken, og jeg elsker at inspirere og vise, hvor velsmagende, indbydende og næringsrige planter kan være!

Du behøver ikke at være veganer eller vegetar for at deltage i et forløb hos mig. Alle er velkomne!

 

Det får du:

  • Et personligt og fleksibelt forløb
  • Viden om (plantebaseret) kost og ernæring
  • Løbende 1:1 personlig vejledning og råd
  • Inspiration og opskrifter
  • Opfølgning

Sådan foregår det:

Sammen gennemgår vi dine ønsker og behov og sætter herefter nogle realistiske mål.

Jeg arbejder med en fleksibel tilgang til kosten og går ikke ind for restriktioner, kure og quick fixes. I et forløb hos mig er der fokus på et liv med mindre madstress og mere madro, da konstante tanker om mad ikke er sunde for hverken krop eller sind.

At ændre vaner og opbygge nye er mere end en kostplan og handler i højere grad om indsigt i tankemønstre. Derfor laver jeg som udgangspunkt ikke kostplaner, men jeg vil meget gerne give dig opskrifter, inspiration og tips, hvis du ønsker det. Ingen mennesker er ens, og derfor vil et forløb altid være udarbejdet specifikt til dig ud fra din(e) hverdag, behov, mål og ønsker.

Kommunikation er meget vigtigt for mig, derfor kan du altid kontakte mig i forbindelse med spørgsmål, råd og vejledning.

Forløb foregår telefonisk, online via Zoom (med eller uden kamera) eller fysisk i Aalborg (evt. Walk&Talk)

Priser

1 session = 55 min. á 600 kr.

Klippekort

3 sessioner

1700 kr.

5 sessioner

2800 kr.

10 sessioner

5700 kr.