fbpx

StressCoaching for virksomheder

Har I nok fokus på stress i jeres virksomhed?

Stress anses af danskere til at være den største udfordring på arbejdsmarkedet, og jo før, der sættes ind på at forebygge det, jo bedre – for den enkeltes mentale og fysiske helbred, for virksomhedens performance og for samfundets økonomi. Forebyggelse kræver en indsats både arbejdsmiljømæssigt, opmærksomhed på stress-signaler samt en klar tilrettelægning af hverdagen.

Jeg tilbyder

  • 1:1 coaching for medarbejdere og ledelse, som ønsker hjælp til at forebygge og håndtere stress. I coachforløbet samarbejder jeg tæt med jeres organisation og sikrer et skræddersyet forløb og gennemgående opfølgning til den enkelte.
  • vejledning (til dig, som er leder) i at spotte og forebygge stress hos en medarbejder og guider dig i, hvordan du bedst hjælper en stressramt medarbejder.

 

Under coaching opstår en fortrolighed og intimitet, når man kommer tæt på hinanden, der umiddelbart virker tryg og rar. Dette kaldes en terapeutisk alliance og betyder, at en medarbejder åbner op for ting, som en leder ikke bør vide som leder, og forstyrrer evnerne til at lede hensigtsmæssigt efterfølgende. Derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en ekstern stresscoach, da I undgår at overskride den terapeutiske alliance og hinandens grænser. Samtidig får I et nyt og trænet syn til at se på, hvordan I kan skabe et sundere arbejdsmiljø.

 

Dette opnås typisk ved stresscoaching i en virksomhed:

Mindre stress
Større arbejdsglæde
Øget trivsel og motivation
Forbedret samarbejde
Øget produktivitet
Færre konflikter
Færre sygedage

Kontakt mig for en uforpligtende samtale og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer: